REZERVIŠITE
VAŠ APARTMAN:
T: +381 63 107 1111
     sales@harmonyapartments.rs
OSTALI NAŠI PROJEKTI
STANOVI
FOTOGALERIJA
pokazni-stan
Harmony

HARMONY APARTMENTS NOVI STAMBENI KOMPLEKS BRITANSKOG PLUTO CAPITALA

Strani investitori pomeraju standarde kvaliteta gradnje

Jedna od najstarijih beogradskih opština Vračar će od naredne godine otvoriti vrata još jednom stambenom kompleksu Harmony Apartments, renomiranog britanskog investitora Pluto Capital, koji upravo završava gradnju svog prvog projekta u Srbiji LiveIn Dorcol, čije je useljenje planirano za februar 2012.


Kompleks će ponuditi ukupno 80 stanova, u rasponu od 34 do 147 m2, izvrsnog kvaliteta završnih radova i visoko funkcionalne prostorne organizacije. Pored stanova, kompleks će raspolagati i maloprodajnim prostorom u prizemlju, pogodnim za različite vidove uslužnih delatnosti što će stanarima omogućiti da svakodnevnu porodičnu kupovinu obave brzo i lako.


Obezbeđen podzemni i otvoreni parking prostor odličnog kapaciteta koncipiran je da odgovori i potrebama stanara i posetilaca kompleksa. Dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje, video nadzor i elegantna recepcija samo su neke od prednosti koje će stanarima kompleksa Harmony Apartments pružiti pre svega bezbednost, komfor i kvalitet života na jednoj od najatraktivnijih lokacija u starom delu grada.


Okružen ulicama Južni Bulevar, Maksima Gorkog i Braće Radovanovića, kompleks će predstavljati odličan spoj stambenog i maloprodajnog prostora. Na samo nekoliko minuta šetnje od Čuburskog Parka, jedne od najstarijih beogradskih pijaca Kalenića, Sportskog centra Vračar, ili pak od nekih od najpopularnijih kafića i restorana po obodu Neimara, Harmony Apartments će svojim stanarima ponuditi komfor kakav zaslužuje porodica koja raste.


Prateći zapadne trendove u izgradnji, Harmony Apartments će ponuditi stanove različitih veličina koji prate tri životna stila u zavisnosti od ličnih afiniteta i specifičnih zahteva kupaca,  bilo da je u pitanju penthouse sa privatnom krovnom terasom i predivnim pogledom na Hram Svetog Save, ili vam možda više odgovara stan sa pogledom na mirnu ulicu prepunu drvoreda i starobeogradskih kuća, ili je pravo rešenje za vas moderan  stan koji u potpunosti odražava istinski duh metropole koja ne spava.


Početak gradnje je planiran za početak 2012 godine, kada prve kupce očekuju specijalni komercijalni paketi i mogućnost da direktno utiču na određeni izbor završnih radova.


Stručni tim kompanije CB Richard Ellis, ekskluzivnog zastupnika prodaje Harmony Apartments će pružiti apsolutno svaki vid stručne pomoći kupcima u vidu administrativno-pravne i tehnicke pomoći u odabiru pravih prostornih rešenja i načina finansiranja kod banaka.